Inloopbijeenkomst voor mantelzorgers in Doesburg

VIT-hulp bij mantelzorgers houdt voor mantelzorgers uit de gemeente Doesburg een inloopbijeenkomst. De inloopochtend vindt plaats op dinsdag 13 augustus van 13.30 tot 15.30 uur in de kantine van De Linie aan De Linie 4 in Doesburg.

 

Zorgt u voor een chronisch zieke, dementerende of iemand met een beperking in uw directe omgeving dan bent u mantelzorger. Om deze zorgtaak vol te kunnen houden kan het fijn zijn om uw ervaringen met anderen te delen of zomaar even gezellig te praten.

 

Tijdens de inloopbijeenkomst ontmoet u andere mantelzorgers en kunt u in een informele sfeer met elkaar praten en ervaringen uitwisselen. Het contact met lotgenoten kan u wellicht tot steun zijn en daarbij wil VIT u een gezellige middag bieden. Ook is er gelegenheid voor een gesprek met de mantelzorgconsulent. Zij kan u informeren over ondersteuningsmogelijkheden en adviseren over relevante zaken.

 

U kunt deze middag inlopen tussen 13.30 uur en 15.30 uur. De koffie en thee staan klaar. Aan de dienstverlening van de mantelzorgconsulent en de mantelzorgbijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. De inloopbijeenkomst wordt gehouden in de kantine van De Linie (1ste verdieping), De Linie 4, 6982 AZ Doesburg. Voor meer informatie bel VIT-hulp bij mantelzorg (0544) 82 00 00 of kijk op www.vithulpbijmantelzorg.nl

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Deze bijeenkomst wordt dus gehouden bij de Buurtacademie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑