Inschrijving Avondvierdaagse Doesburg van start

De jaarlijkse Avondvierdaagse van Doesburg vindt plaats van dinsdag 28 mei tot en met vrijdag 31 mei. De loopafstanden bestaat uit 7, 10 en 15 kilometer. De routes lopen door verschillende delen van Doesburg.

 

Elke avond starten de deelnemers vanaf 18.00 uur bij speeltuin De Kindervreugd aan de Marijkelaan in Doesburg. ‘Ook dit jaar is de saamhorigheid en gezelligheid weer onder de aandacht met respect voor een ander. De organisatie vindt dit een belangrijk onderwerp voor de gehele gemeenschap’, zo laat Felix Hermanns namens de organisatie weten.

 

 

Hermanns: ‘Men praat en wandelt met elkaar, of je uit Doesburg komt of uit de omgeving, het maakt ons als organisatie niet uit. Maar heb respect voor elkaar, in welke hoedanigheid dan ook. De afstanden om te lopen zijn 7 en 10 km uitgezet en de 15 km via een beschreven route’.

 

Inschrijven voor deelname aan de Avondvierdaagse Doesburg kan tot zaterdag 25 mei via de nu volgende adressen en telefoonnummers:

Bingerdenseweg 8                     0313-47 57 31

Kosterstraat 13                          0313- 47 19 08

Seringenlaan 40                        0313-47 48 28

 

Kosten voorinschrijving  bedragen 4,50 euro. Natuurlijk kan men ook tijdens de start inschrijven vanaf 18.00 op dinsdag  28 mei 2013. Dan betaald men 5,00 euro.

 

Starten kan men tussen 18.00 en 18.30 uur op dinsdag,  woensdag en donderdag. Vrijdag start men om 18.00 uur. De intocht start 19.30 uur vanaf de Contre Escarpe, door de binnenstad naar het eindpunt speeltuin de Kindervreugd aan de Marijkelaan. ‘Waar men de welverdiende medaille in ontvangst kan nemen’, aldus Hermanns.

Avondvierdaagse Doesburg

1 reactie

  1. P.A.M. Koch

    Lieve Kinderen,
    De meester had de ouders nog zo gevraagd geen snoep meer mee te geven, maar liever iets gezonds voor onderweg. Maar toen jullie gezellig kwebbelend voorbij waren getrokken woensdagavond, vond ik op 200 m wandelpad onder aan de dijk genoeg snoeppapiertjes, zakjes, kartonnetjes en rietjes om er een hondenpoepzak mee te vullen (130 gram). En een PETflesje. En dan heb ik nog niet eens gekeken naar wat er in het hoge gras naast de weg lag. Als jullie dat 4 avonden lang over een afstand van in totaal 32 km hebben volgehouden, dan hebben jullie aan het einde van die heerlijke Avondvierdaagse zo’n 600 lege flesjes en 100 kg papiertroep in de natuur achtergelaten. Dat is te gek hoor! Jullie weten dat je moeder niet meer op straat werkt en jullie moeten nou echt je eigen troep opruimen. Neem die rommel toch mee naar huis, lieverds! Dan blijft het buiten mooi. Je Moeder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑