Hanzefeesten houdt in februari weer haar jaarlijkse benefietdiner. Doel is om geld in te zamelen om kosten te dekken tijdens de jaarlijkse Hanzefeesten in juni volgend jaar. Het benefietdiner vindt plaats op 10 februari 2014.

 

De Doesburgse Hanzefeesten is een feest dat volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd en met een gering budget werkt. ‘Om de begroting sluitend te krijgen organiseren we in februari een benefiet diner. Het gaat om een terugkerend culinair en cultureel Doesburgs hoogtepunt, in een sfeervolle setting, lekker eten en netwerken met elkaar. Dát is de Hanze benefietavond’, aldus Wilma van der Velden namens de organisatie.

 

De kosten voor deelname aan het diner 100 euro per persoon, 175 euro voor een paar en 525 euro voor een bedrijfstafel van 6 personen. Deze prijzen zijn inclusief uitgebreid meergangendiner en dranken. Plaatsen zijn beperkt en gaan op volgorde van aanmelding. Er wordt een factuur gestuurd als u zich heeft aangemeld.

 

De locatie en de invulling van de avond is nog geheim, zo laat de organisatie weten. Deelnemers aan de Hanze benefiet ontvangen na aanmelding bericht hierover. Aanmelden om deel te nemen kan via frieda@doesburgsehanzefeesten.nl