Sportclub Doesburg houdt op zaterdag 24 oktober in samenwerking met Breedtesport Doesburg een Scholentoernooi Veldvoetbal voor groep 5 tot en met 8 van de basisscholen in Doesburg. Het toernooi vindt plaats tussen 12.30 en 17.30 uur op de voetvalvelden van Sportclub Doesburg aan de Looiersweg. De kinderen kunnen zich opgeven tot en met woensdag 21 oktober via r.hartgers1@chello.nl.

 

Er wordt gespeeld in vier categorieën, namelijk teams uit groep 5 – 6 – 7 – 8. De teams bestaan uit minimaal 8 spelers en een coach van 18 jaar of ouder. De coach wordt door het team zelf gekozen. Dat kan een leerkracht, een ouder of een ander persoon zijn.

 

De kinderen betalen bij de inschrijving een bedrag van 15 euro per team. Prijzen worden beschikbaar gesteld door Sportclub Doesburg.

 

Via nieuwsbrief, poster, flyer en clinic ontvangen de kinderen meer informatie over het toernooi. Vervolgens kunnen zij via r.hartgers1@chello.nl het team inschrijven. Bij inschrijving moet het team het volgende doorgeven: teamnaam, namen kinderen, school, groep en coach. Inschrijven kan tot en met 21 oktober, dus wacht niet te lang!