Scootmobiel trainingsmiddag op 16 oktober in Beumerskamp

De Stichting Gehandicaptenraad Doesburg en Omstreken houdt in de Week van de Toegankelijkheid op vrijdag 16 oktober een scootmobiel trainingsmiddag. Dat gebeurt in sporthal Beumerskamp.

 

De trainingsmiddag begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De middag bestaat onder andere uit het geven van uitleg over veiligheid en verkeerregel door Veilig Verkeer Nederland.

 

Verder geeft Beter Horen uitleg over een hoortest en is Hillenaar Optiek Doesburg aanwezig om een toelichting te geven op oogtesten.

 

Verder is het mogelijk om een behendigingsparcours te rijden is er uitleg over het gebruik maken van de lift van de PlusBus. Deelname is gratis en aanmelden kan tot 9 oktober via hennyhenrixsgrd@hotmail.nl.

1 reactie

  1. Cor van den Bergh

    Om mogelijk misverstanden te voorkomen waar het gaat om “uitleg over het gebruik maken van de lift van de PlusBus”: een scootmobiel gebruiker zal niet zittend op zijn of haar scootmobiel daadwerkelijk de lift gebruiken. Indien een scootmobieler gebruik wil maken van het vervoer met de PlusBus, dan stapt hij of zij – met hulp van de chauffeur – gewoon via de zijkant in of uit. De scootmobiel kan door de chauffeur m.b.v. de lift ingeladen (en vastgezet worden). Zodat de gebruiker op de bestemmingslocatie weer na te zijn uitgestapt en de scootmobiel via de lift weer is uitgeladen, weer van de eigen scootmobiel gebruik kan maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑