Jaarlijkse fietslicht-actie wijkraad Beinum op 11 oktober

Wijkraad Beinum houdt samen met Xycleservice op zaterdag 11 oktober de jaarlijkse fietsverlichtingcontrole. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen inwoners van Beinum op de parkeerplaats bij de Deka hun fietsverlichting laten controleren door vakmensen van Xycleservice.

 

‘Het is inmiddels het 4e jaar dat de wijkraad deze actie houdt. Nu de wintertijd er weer aankomt en steeds meer mensen in het donker naar hun werk of school gaan is het des te belangrijker om met deugdelijke verlichting op pad te gaan. De goede verlichting op de fiets vergroot de verkeersveiligheid. Uit eerdere buurtraadplegingen is gebleken dat de bewoners verkeersveiligheid een belangrijk aandachtspunt vinden. Vandaar ook dat de wijkraad het benodigde materiaal zoals lampsetjes en batterijen sponsort’, aldus Jelle Koning van Wijkraad Beinum.

 

Xycleservice, gevestigd op het industrieterrein Beinum West, zet zich ook dit jaar met hun vakkennis belangeloos in voor de wijkraad en zal de verlichting van de wijkbewoners controleren, repareren en indien nodig nieuwe verlichting aanbrengen. De wijkraad zelf is aanwezig om u, tijdens het wachten op de reparatie, te voorzien van een warme kop koffie.

 

De wijkraad en Xycleservice is aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur. Iedereen is uitgenodigd maar natuurlijk is de tijd en de voorraad lampjes wel beperkt.

 

2 reacties

  1. Henk beijen

    prima initiatief van deze aktieve wijkraad.

  2. Frans van der krul

    Hoop dat meerdere wijkraden dit zullen willen volgen, kinderen wonen in alle wijken. ‘Ik wil je zien’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑