In Gasthuiskerk Doesburg is elke eerste zondag van de maand een programma met exposities, Doesburgse stadsvertellingen en live-muziek. Het live-programma start steeds om 14.30 uur en bestaat afwisselend uit een jamsessie of een open podium. Op zondag 6 maart is er een jamsessie.

Wil je meedoen aan een jamsessie dan kun je gewoon langskomen. Iedereen is welkom. Breng je instrument en/of (blad)muziek mee en laat aan de sessieleider, vooraf, via het formulier op de website, of tijdens de sessie, weten welke nummers je graag samen wil spelen.

Er is een backline aanwezig met PA, drumstel, piano en bas. De jamsessie wordt ondersteund door de Gasthuiskerk sessieband: slagwerk – Jan Rooding, toetsen – Rhichard Rhemrev, bas – Rhichard van Rhoon, gitaar – Edward den Doop (sessieleider) en zang – Anne den Doop.

Open podium

Wil je meedoen aan een open podium, vul dan ook het formulier op de website in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op.

Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op de website of bel 0634244543.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.