Jan Strating keert niet meer terug als Binnenstadcoordinator Doesburg

Jan Strating keert niet meer terug in de functie van Binnenstadcoordinator Doesburg. Dat heeft hij zojuist kenbaar gemaakt. Strating is al enige tijd uit de running vanwege een medische behandeling.

‘Inmiddels zit ik bijna aan het einde van mijn behandelperiode en ben ik stevig aan het nadenken geslagen over de invulling van mijn werkzaamheden nadat de diverse behandelingen zijn afgerond’, laat Strating weten. ‘Een van de conclusies is dat ik niet weer in de functie van Binnenstadcoordinator Doesburg terugkeer’.

Over de invulling van de ontstane vacature zal het bestuur van de Stichting Centrum Belang Doesburg zich in samenspraak met het bestuur van de Ondernemersvereniging gaan buigen.

Jan Strating besloot half maart te stoppen met zijn werkzaamheden vanwege medische klachten. Hij liet toen weten dat hij dit jaar niet meer in actie zou komen.

Lees ook:
Jan Strating stopt per direct als stadscoordinator na gezondheidsproblemen

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑