Janssen Puur Genieten opent op 2 april deuren in Doesburg

De nieuwe horecazaak van Joyve en Henk Drost in Doesburg gaat Janssen Puur Genieten heten. De zaak komt in het pand in de Meipoortstraat waar voorheen onder andere Fabels en het Gouden Haantje zaten. Janssen Puur Genieten gaat op 2 april open. De initiatiefnemers van het restaurant zijn tevens eigenaar van IJssalon Hendrick tegenover Janssen Puur Genieten.

 

‘Je kan er heerlijk lunchen, uitgebreid dineren en lekker borrelen. Gezond en verantwoord zijn enkele kernwoorden en dat zie je ook terug op de kaart. De gerechten variëren van een salade van ossenhaaspuntjes met een biologische dressing, krokante kippendijen met curry tot varkensmedaillons met pepersaus en verse kabeljauw’, lichten Joyce en Henk Drost hun plannen met Janssen Puur Genieten toe.

 

Voor de hoofdgerechten bij Janssen Puur Genieten wordt gewerkt met zogeheten  “foodsharing”. Simpel gezegd houdt het in dat de hoofdgerechten kleiner zijn dan de standaard, 110 gram ten opzichte van 180 gram. In plaats van één hoofdgerecht per persoon kies je met z’n tweeën 3 of 4 hoofdgerechten. Kleine eters en kinderen hebben voldoende aan één hoofdgerecht, de wat grotere eters kunnen op deze manier van verschillende gerechten tegelijk genieten.

 

Drost: ‘Het gezellige en trendy restaurant biedt plaats aan 50 personen, het terras aan 24 personen. De zaak is 7 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. De keuken sluit om 21.30 uur, maar biedt ook na die tijd ruime keus aan lekkere borrelhapjes. Met € 8,00 voor een hoofdgerecht en € 2,00 voor bijvoorbeeld een flesje Coca Cola of een lekker biertje van Hertog Jan zijn de prijzen meer dan acceptabel’.

 

Joyce en Henk Drost willen het niveau van hun IJssalon Hendrick doorvoeren bij Janssen Puur Genieten. ‘Hoge kwaliteit, vriendelijke en professionele service in een prettige omgeving. Op 1 april, en dat is geen grap, vindt de officiële opening plaats. Vanaf 2 april is Janssen geopend voor iedereen’, aldus Drost.

 

3 reacties

 1. lucie beekman

  veel succes en fijn dat er ondernemers zijn die nog durven en fijn voor de levendigheid in de Meipoortstraat

 2. Han Snijders

  Dat belooft weer meer reuring in de stad, Meipoortstraat zet ‘m op!
  Maak er samen een bruisende straat van.
  Henk en Joyce veel succes gewenst met deze nieuwe uitdaging.

 3. Sieneke

  Henk en Joyce, ik wens jullie heel veel succes met de nieuwe zaak.
  Hoop dat het ,net als de ijssalon ,zo’n succes wordt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑