Jong en oud komen samen tijdens SOOSiaal

Er komt een ontmoetingsavond in Doesburg tussen jong en oud waarbij deelnemers verbonden worden door elkaar op de hoogte te brengen van spellen die worden of werden gespeeld. Deze zogeheten SOOSiaal-avond vindt plaats op 29 augustus. Het gaat hierbij om een samenwerking tussen een groep jongeren en de seniorenwoonvorm St. Elisabeth.

 

“De jeugd van tegenwoordig”. Deze uitdrukking kent u vast en zeker, en heeft u zelfs misschien wel eens gebruikt. Maar wie is de jeugd van tegenwoordig? Toen de ouderen van nu zelf jong waren woonden vaak hele generaties bij elkaar in huis. Ze wisten wat er speelde, kende elkaars leefwereld en hadden begrip voor elkaar. Bij SOOSiaal staat het contact tussen verschillende leeftijdsgroepen centraal.

 

Jongeren uit Doesburg komen tijdens SOOSiaal een soosavond organiseren waarbij ze senioren kennis laten maken met de spelletjes van nu. Zij laten zien hoe digitaal bowlen op de spelcomputer gaat en geven een blik in de wereld van de tegenwoordige spellen.
Andersom laten de senioren uit Doesburg op hun beurt de jeugd zien welke spellen er door hun graag gespeeld worden, zoals bijvoorbeeld het sjoelen en koersbal.

 

SOOSiaal is vrij toegankelijk voor alle senioren uit Doesburg. Komt u gerust een kijkje nemen, een potje sjoelen of zelfs digitaal bowlen. 
Heeft u vragen over SOOSiaal, neem dan gerust contact op met Martine Weijers op het st. Elisabeth. Te bereiken via: 0313-610600.

 

De eerste SOOSiaal avond is op 29 augustus vanaf 19.00 uur in het st. Elisabeth, Kloosterstraat 17 in Doesburg.

 

3 reacties

  1. Marloes Jansen

    Erg goed initiatief om jong en oud te verbinden. Hopelijk volgen er meer.

  2. Hennie Jager

    Vanaf welke leeftijd is dit?

  3. soosiaal

    Vanaf 21 t/m 121

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑