Nieuwe winkel Miekes Marktplaats gaat 2 oktober open

Doesburgs krijgt er weer een bijzondere winkel bij. Op 2 oktober opent Miekes Marktplaats op de Markt 11 in het centrum van Doesburg de deuren. In de winkel kunnen particulieren en bedrijven ruimte huren om hun spullen aan te bieden. De winkel komt in het pand waar voorheen Slagerij Lunenburg zat.

 

Initiatiefneemster van Miekes Marktplaats is Mieke Lunenburg. Ze wil de winkel inrichten met kasten en vitrines die door particulieren en bedrijven vervolgens kunnen worden gehuurd om spullen in aan te prijzen.

 

‘Denk aan kleding, speelgoed, sierraden, kunst, witgoed, noem het maar op. Of bijvoorbeeld iemand die als hobby heeft het maken van poppen, die kan dan een kastruimte huren voor een bepaalde periode om die poppen te tonen’, aldus Lunenburg.

 

Zowel particulieren als bedrijven kunnen straks (kast)ruimte huren. Daarbij bestaat de mogelijkheid om de kastruimte voor een bepaalde periode te huren en of er commissie wordt afgedragen aan de winkeleigenaar. Binnenkort maakt Lunenburg de exacte tarieven hiervoor bekend.

 

Momenteel wordt de winkel onder handen genomen. ‘Nu is de schilder bezig. Daarna komt er verwarming in de winkel en vervolgens worden de kasten geplaatst. Op 2 oktober wil ik de winkel openen. Daarnaast komt er een website waarop actuele aanbiedingen komen te staan. Miekes Marktplaats moet vooral een gezellige winkel worden’, aldus Lunenburg.

 

Particulieren of bedrijven die informatie willen hebben om ruimte te huren, kunnen zich melden via mieke.lunenburg@hetnet.nl.

 

Miekes Marktplaats

1 reactie

  1. Wat een briiljant idee, echt een aanwinst voor Doesburg! Met Mieke’s inzet en energie gaat dat helemaal lukken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑