Table d’Hôte initiatief in Doesburg

In navolging van een Frans gebruik dat gasten van elders uitgenodigd worden om aan hun tafel aan te schuiven, hebben een drietal Doesburgers de koksmuts van de haak gehaald en hun schort voorgebonden. Ze koken op zaterdag 24 augustus een uitgebreid diner voor Doesburgers en niet-Doesburgers. Op 14 september doen zij dit nog een keer.

 

De organisatie van de Doesburgse Table d’Hôte is in handen van Ingrid Vetkamp en Maaike Poulussen. Het diner wordt geserveerd bij reisjournalist Anneke de Bundel. Iedereen mag aanschuiven en als het aanslaat zal het volgens De Bundel vaker worden gehouden.

 

Op het programma voor 24 augustus staat een viergangenmenu bestaande uit een salade, soep, runderstoofvlees, clafoutis en als afsluiter koffie of thee met chocolaatjes.

 

De kosten voor het menu inclusief drie glazen wijn bedragen 29,50 euro per persoon. Het menu wordt geserveerd in Ooipoort 12. De aanvang van het diner is 18.30 uur en er kunnen maximaal 25 personen aanschuiven. Reserveren kan tot 23 augustus 17.00 uur via 06-46487416.

 

Table d'Hote

1 reactie

  1. Gert-Jan

    Kan me van een tijdje geleden discussie herinneren over de horecavergunning van Fabels (inmiddels ter ziele)
    Is dit leuke initiatief “horeca”?? En dus vergunningplichtig?? Enz…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑