Jongencentrum 0313 in Doesburg is vanaf zaterdag 5 februari in carnavalstemming. Alle jongens en meisjes uit Doesburg van 10 tot 15 jaar zijn van 19.00 tot 22.00 uur welkom om carnaval te vieren. En natuurlijk het liefst uitgedost in een gek, grappig, vrolijk of kunstzinnig carnavalspak.


Het duurt nog een maand voordat de carnavalsgekte echt losbarst in Nederland, maar de Minimixjongeren van 0313 geven zaterdagavond 5 februari al vast de aftrap en gaan los op onvervalste carnavalsmuziek. Ze mogen allemaal verkleed komen en degene met het origineelste of mafste pak krijgt een leuke prijs.


Elke eerste zaterdag van de maand is 0313 het domein van de jongeren tussen de 10 en 15 jaar. Van 19.00 tot 22.00 uur kunnen ze er lekker discodansen en hun vrienden en vriendinnen ontmoeten. Soms met een thema, soms gewoon lekker een disco. De eerste voorzichtige en veilige stappen als het gaat om uitgaan.


Het is elke maand een gezellige boel en zaterdag 5 februari staat de Minimix voor het eerst in het teken van carnaval. 0313 is helemaal omgebouwd tot carnavalstent en dat blijft zo tot het echte carnaval in het eerste weekend van maart wordt gevierd.