Dit jaar bestaat de Doesburgse Volleybalvereniging The Phantoms 45 jaar. In het teken van dit jubileum wordt een fantastische jubileumdag georganiseerd op zaterdag 15 juni op de sportaccommodatie van korfbalvereniging De Rivalen. Alle seniorenleden, ereleden, trainers en eventuele partners, zijn van harte welkom om deel te nemen aan het 45 jarig jubileum.

 

Het 45 jarig jubileumfeest op 15 juni begint om 16.00 uur met een jubileumvolleybaltoernooi op het grasveld van de sportaccommodatie van korfbalvereniging de Rivalen. Dit sportieve element tijdens dit jubileum is voor alle seniorenleden en zijn of haar partner. Ook de kinderen van deze leden zijn welkom. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.

 

Na de sportieve middagactiviteit wordt er om 18.30 uur een barbecue verzorgd. Leden en partners kunnen deelnemen aan dit buffet en onder genot van een drankje herinneringen van 45 jaar The Phantoms ophalen. ‘s Avonds wordt een fantastische feestavond georganiseerd in het clubhuis van de Rivalen. Deze “Dance classics” avond start om 20.00 uur.

 

De muziek brengt ons terug naar de jaren 80 en 90. Het wordt een avond vol dans, muziek en karaoke. Een spetterende avond om met alle leden en zijn of haar partner, het jubileum te vieren.

 

Voor de eerste keer zal er een volleybalkamp georganiseerd worden met aansluitend een jubileumfeest. Het volleybalkamp voor de jeugdleden begint op vrijdag 14 juni om 16.30uur en eindigt zaterdagmiddag rond 15.00uur, daarna gaat het feest verder voor de seniorenleden.