Wijkagenten bij informatieavond Wijkraad Binnenstad Doesburg

Altijd al willen weten wat de politie in Doesburg doet? Hoe wordt opgetreden bij verkeersovertredingen of hinderlijke overlast? Wie er toeziet op horeca, toegankelijkheid van trottoirs en uitvoering van het parkeerbeleid? Wordt er wel gehandhaafd op hondenpoep? Hoe ziet het handhavingsbeleid er uit en wat zijn de prioriteiten daarin? Om antwoord te krijgen op deze vragen organiseert de Wijkraad Binnenstad Doesburg voor de bewoners van de Doesburgse binnenstad op 4 juni aanstaande een informatieavond met als thema Handhaving.

 

De avond begint om 19.30 uur in Basisschool Horizonstad, Meipoortwal 1. Vanaf 19.15 uur kunnen belangstellenden binnenlopen. De toegang is gratis. Tijdens de avond geven de wijkagenten Henk Willemsen en Roel Mateman uitleg over hun werk en beantwoorden zij vragen die bij de bewoners leven.

 

Pleun Trooster (unitchef) en Albert Elzendoorn (beleidsmedewerker gemeenschappelijke Veiligheidszorg) zijn daarbij eveneens aanwezig. Verder zal de Doesburgse handhaver Hans Hovijn, (coördinator Toezicht en Handhaving), informatie geven over handhaving in Doesburg, de mogelijkheden en onmogelijkheden van de politie bespreken en ingaan op het verschil tussen politie en BuitengewoonOpsporingsAmtenaar.

 

1 reactie

  1. W van Dooren

    ik lees niet wat de politie eigenlijk ook zou moeten doen nl: op zaterdag controleren of er mensen zijn die nog steeds fietsen, bromfietsen enz…..want je kunt er nog zoveel borden neer zetten dat men niet mag (brom)fietsen het helpt niets als je niet optreed…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑