Yoga in Aandacht en Eenvoud bestaat in oktober 5 jaar. Bovendien is de praktijk van Marieke Poos sinds een jaar te vinden op de yogazolder in het Arsenaal in Doesburg. Om beide mijlpalen te vieren, organiseert Yoga in Aandacht en Eenvoud een speciale jubileumworkshop op zondagmiddag 11 oktober op een bijzondere locatie: de Gasthuiskerk in Doesburg.


‘Het zal een bijzondere beleving worden voor de deelnemers. De sfeervolle historische gasthuiszaal van onze kerk is uitgerust met vloerverwarming en leent zich goed voor yoga’, vindt Marko van Barneveld, beheerder van de Gasthuiskerk. Hij is enthousiast dat Marieke Poos – die ook vrijwilliger is bij deze culturele instantie – het 5-jarig bestaan van haar praktijk op deze unieke plek komt vieren.

Vliegende start
Marieke Poos kijkt ernaar uit om haar 5-jarig bedrijfsjubileum en het 1-jarig bestaan van haar yogazolder in Doesburg te vieren. ‘Ik voel me hier helemaal op mijn plek. Ik heb een vliegende start gemaakt nadat burgemeester Loes van der Meijs mijn yogazolder vorig jaar feestelijk heeft geopend.’

Kennis maken
Ondanks de coronatijd kijkt Marieke terug op een goed jaar. ‘Tijdens de lock down is er meer ruimte gekomen voor bezinning. Ik heb toen zelf lessen ingesproken voor mijn cursisten en sinds juni geef ik weer les op 1,5 meter afstand in mijn ruime, en goed geventileerde yogazolder.’ Om trouwe cursisten te bedanken en om geïnteresseerden kennis te laten maken met Yoga in Aandacht en Eenvoud, viert Marieke haar jubileum met een gratis toegankelijke workshop in de Gasthuiskerk.

Op 1,5 meter
Deze jubileumworkshop vindt plaats van 14 tot 16 uur. In de Gasthuiskerk aan de Gasthuisstraat 41 in Doesburg. In verband met de 1,5 metermaatregel is er plaats voor maximaal 35 deelnemers. Vanaf 13.30 uur is de foyer van de kerk geopend en ontvangen de deelnemers een hapje en een drankje. Wie deel wil nemen, geeft zich op via info@yoga-aandacht-eenvoud.nl. In verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden verplicht.

Over Yoga in Aandacht en Eenvoud
De yogapraktijk Yoga in Aandacht en Eenvoud bevindt zich sinds 2019 op de yogazolder van Het Arsenaal. Eigenaar Marieke Poos verzorgt hier verschillende groepslessen en workshops. Individuele begeleiding is ook mogelijk. Vanaf september is het nieuwe cursusjaar van start gegaan. Er is nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Meer informatie vind je op de website: www.yoga-aandacht-eenvoud.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China