Jury vrijwilligersprijs Doesburg zoekt in categorie ‘Geschiedenis’

De jury van de vrijwilligersprijs in Doesburg, de Hens van der Wal-prijs, is dit jaar op zoek naar de vrijwilliger(s) van het jaar binnen het thema “Geschiedenis”. Het gaat om vrijwilligers die zich in zetten voor het uitdragen van het cultureel / historische gedachtegoed van Doesburg.

 

Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan vrijwilligers van de culturele zondag, museamedewerkers, vrijwilligers van en voor Doesburg777, of die mensen die zich op een of andere manier inzetten voor het behoud, of toonbaar maken van de cultuur-historische schatten van onze stad.

 

Dus zet deze vrijwilligers in het zonnetje en nomineer ze voor de Hens van der Wal vrijwilligersprijs van 2015. Dat kan heel eenvoudig door middel van het invullen van het online inschrijfformulier. U kunt de vrijwilliger aanmelden tot vrijdag 6 november 2015.

 

Vul het aanmeldingsformulier in nomineer deze vrijwilliger(s) voor de vrijwilligersprijs 2015. Het aanmeldformulier dient in ieder geval voorzien te zijn van naam en contactgegevens van de voorgedragen vrijwilliger(s) en van de activiteiten die worden ondernomen in relatie tot het thema. Vermeld tevens uw eigen contactgegevens op dit formulier zodat contact met u kan worden opgenomen voor eventuele nadere toelichting.

 

De Hens van der Wal-prijs wordt jaarlijks uitgereikt in december. Dit gebeurt tijdens een gezellige doordeweekse avond waarbij het doel is om de vrijwilligers, die zich vaak vele uren belangeloos inzetten voor anderen, in het zonnetje te zetten.

 

 

 

1 reactie

 1. Robert Duis

  @ Jury Hens van der Wal – prijs.

  Bovengetekende heeft via het aanmeldings-formulier een gegadigde “aanbevolen”.
  Het “aanmeldings-formulier” vertoond evenwel enige “kuren” en bij deze het verzoek,
  indien mijn streven dit formulier correct in te vullen……. zou zijn mislukt,
  mij dit even te laten weten door Uw telefoon op deze site te vermelden,
  alwaar ik U dan kan bereiken voor verdere uitleg.

  (Als ik mijn huisnummer – en telefoonnummer invul op het bedoelde formulier,
  dan zegt het formulier: “Niet het juiste nummer!” ….:-))))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑