Op zondag 20 december vindt het jaarlijkse Kerstconcert van Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg plaats. Ook dit jaar wordt er weer samengewerkt met verschillende koren.

Dit jaar doen drie koren mee, namelijk het Koninklijk Doesborgh’s Mannenkoor, N.G.P.M.B. mrt ’53 en Zang en Ontspanningsvereniging.

Voor aanvang van het concert zullen de mannen van Midwinterhoorngroep Doesburg buiten de tonen van hun midwinterhoorns laten horen. Dit om het concert aan te kondigen en u uit te nodigen naar het St. Martinus Atrium te komen voor het Kerstconcert.

Tijdens het concert kan het publiek luisteren naar diverse bekende en minder bekende “kerstige nummers” van het muziekcorps en van de koren.

Het kerstconcert op zondag 20 december wordt gehouden in het St. Martinus Atrium, Juliana van Stolberglaan in Doesburg. Aanvang is om 19:30 uur (19:00 uur zaal open). De toegang is gratis.

Foto: Hanny ten Dolle

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.