Op zaterdag 12 september opent Sportclub Doesburg het nieuwe voetbalseizoen 2015-2016 met een feestelijke presentatie op het sportpark De Ooi. De vele ontwikkelingen binnen de vereniging vindt men terug in het programma voor die dag.

 

De happening vangt aan met een toernooi voor de mini’s. Vervolgens staat het project Uniek in Beweging centraal, een mogelijkheid om kinderen met een beperking onder professionele begeleiding te laten bewegen. Daarna wordt er een clinic gegeven om meisjes van 6 tot en met 12 jaar kennis te laten maken met de voetbalsport en om het Meisjesvoetbal nog meer te promoten.

 

Verder wordt er aandacht besteed aan Bowls. Bowls is een nieuwe sport binnen SC Doesburg met name bestemd voor senioren. Speciaal hiervoor is onlangs een speelbaan aangelegd. De pupillenelftallen zullen zich presenteren en zij worden door huisfotograaf Joost de Wolf vereeuwigd.

 

De kick-off wordt opgeluisterd door het muzikale duo In the Mood. Voor de aanwezige kinderen zullen er een springkussen en een shoot out Arena zijn. Ook kunnen ze genieten van fruitige slush puppy. Ook wordt er een hamburgerstand ingericht.

 

Het bestuur van rood-blauw nodigt een ieder van harte uit om aanwezig te zijn op deze openingsbijeenkomst op het tijdelijk onderkomen aan de Looiersweg. De kick-off begint om 09.30 uur en duurt tot vroeg in de avond.