Maak op 17 september kennis met badminton in Doesburg

Badminton Vereniging Doesburg houdt op 17 september een informatieavond in de Week van het Badminton. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan, is dan van harte welkom.

 

‘Kom dus op 17 september naar Sporthal Beumerskamp. Er wordt gespeeld in de vorm van de zogenaamde “labelkluts”.
Je speelt dan korte partijtjes tegen steeds andere spelers; leden, oud-leden en aspirant leden en daarna sluiten we de avond af onder het genot van een hapje en een drankje’, aldus Angelique Bosch-Koman.

 

Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de Week van het Badminton in de periode van 14 september tot en met 20 september 2015 door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd. De Week van het Badminton is bedoeld om vooral niet-badmintonners op een leuke manier kennis te laten maken met de badmintonsport.

 

Mede namens Clemens Wortel (voorzitter van Badminton Nederland) wil Badminton Vereniging Doesburg met de Week van het Badminton de badmintonsport op de kaart zetten.

 

‘We nodigen iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom een stoere en flitsende sport’, aldus Wortel.

1 reactie

  1. Wilde de Boer

    zag dat op 17 sept een open avond is bij badminton, ik begrijp dat ik als amateur mee kan doen. Hoe laat start deze avond en is het ook voor mij geschikt als je alleen zo nu en dan in de zomer een spelletje over geslagen hebt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑