Kidsmiddagen in oktober bij de Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker in Doesburg heeft in oktober tal van extra activiteiten op de planning staan. Zo wil het horecabedrijf in het buitengebied van Doesburg kinderen onder begeleiding en toezicht laten schilderen en muziekinstrumenten laten maken.


In een nieuwsbrief laat de Pannekoekenbakker weten dat de zogeheten kidsmiddagen op 1 oktober wordt afgetrapt met het thema Holland. ‘Trek je meest oranje outfit aan dan gaan we er een echt oer-Hollandse dag van maken met allemaal leuke spelletjes’, belooft de Pannekoekenbakker.


Zaterdag 8 oktober wordt een mega groot schilderij gemaakt, dat in het restaurant tentoongesteld zal worden. 15 Oktober staat in het teken van muziek. Samen met bezoekers worden muziekinstrumenten gemaakt, waarmee aansluitend een ‘knallend optreden’ wordt gegeven.


Zaterdag 22 oktober wordt een hele spannende dag, belooft de Pannekoekenbakker. ‘We gaan dan op zoek naar de schat van kapitein Zwartbaart. Wat zou hij verstopt hebben in zijn grote schatkist? Trek je mooiste prinsessen outfit of stoerste piratenkostuum aan en kom ons helpen.’


De actiemaand wordt op zaterdag 29 oktober afgesloten met een spetterend filmsterrenfeest. Kinderen kunnen zich verkleden als hun grote idool en zichzelf terugzien op ‘the wall of fame’.


De kidsmiddagen beginnen om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur.

1 reactie

  1. DuBoucle

    Leuk, maar kan op de site niets vinden van een adres, zal wel aan mijn zoeken liggen, gaarne info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑