Speeltuin Kindervreugd komt met twee activiteiten in juli. Op 18 juli is er een vrijmarkt en op23 juli een kinderdisco. De activiteiten worden gehouden nu de coronamaatregelen het weer toelaten.

Het thema voor de kinderdisco is ‘Ibiza’. De disco begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis. Wie na het dansen en springen trekt heeft gekregen, kan een snack of friet kopen in de kantine.

Op 18 juli is er van 10.00 tot 16.00 uur een vrijmarkt. Deze is nog onder voorbehoud vanwege coronamaatregelen. Wel is het mogelijk om nog een kraam te bestellen. Het huren van een kraam kost 5 euro en aanmelden hiervoor kan via kindervreugddoesburg@gmailcom.

Speeltuin Kindervreugd is gevestigd in de Marijkelaan 1. Het voortbestaan van de speeltuin hing recent aan een zijden draadje. Maar door gulle gevers, werd de Doesburgse speeltuin gered. Met nieuwe activiteiten hoopt de speeltuin weer geld in het laatje te brengen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China