Delikasa viert het 10-jarig bestaan met een reeks aan jubileumacties. Er staan knalgekke kaasdagen op het programma op 1, 2 en 3 juli.

Op donderdag 1 juli vindt het Rad van Fortuin plaats. Winkelklanten kunnen een slinger aan het rad geven en kans maken op leuke prijzen.

Op vrijdag 2 juli is het smullen met kaaskoekjes. Daarnaast krijgen klanten bij aankoop ter waarde van minimaal 10 euro een pakje luxe kaaskoekjes cadeau.

En op zaterdag 3 juli zijn er knallende kortingen op noten. Zo wordt er 10% korting gegeven op een zak vers gebrande noten naar keuze.

En dan is nog een loterij met spectaculaire prijzen zoals een traptrekker, luxe kaaspakket en cadeaubonnen. Tijdens de actiedagen ontvangt elke klant bij elke aankoop een lot. Dinsdag 6 juli worden de winnaars bekendgemaakt op de Faceboopagina van Delikasa en in de winkel in de Kerkstraat.

Eerder deze week publiceerde DoesburgDirect.nl een interview met Marja Aarts, de eigenaresse van Delikasa. Lees hier het uitgebreide interview.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China