Kinderfilmhuis De Teil draait op 8 oktober de kinderfilm ‘Desmond en het moerasmonster’. De film is vanaf 14.00 uur te zien in Het Arsenaal in Doesburg.

De kinderfilm duurt 65 minuten, is Nederlands gesproken en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De entree bedraagt 3,50 euro.

De charmante animatiefilm gaat over het varkentje Desmond, dat dol is op sauna’s en appelcake. Samen met z’n vrienden woont hij in het woud. Tot de rust brutaal wordt verstoord.

Wie heeft Desmond’s appelen gejat? Waar is de nagellak van de koe, Willie’s gitaar, de bokshandschoenen van de haas? Woont er een monster in het moeras dat het leven van de bosdieren wil verpesten?

Er wordt een val gebouwd om het monster te vangen. Een stoet koddige bosbewoners draaft op in deze charmante animatiefilm voor een heel jong publiek.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.