Op zaterdag 14 mei draait in Het Arsenaal in Doesburg de kinderfilm “Laban maakt er een potje van”. De film begint om 14.00 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Laban en zijn spokenfamilie gaan aan het kokkerellen. De koningsfamilie komt immers op bezoek. Ze bakken en koken volgens een recept uit mama’s kookboek.

Labolina vindt vooral ketchup een onmisbaar ingrediënt in haar taartenbrouwsel. Als dat maar goed afloopt… Laban is nog altijd bang in het donker en guitige zusje Labolina kan nog steeds geluiden nabootsen als de beste. In de tuin wordt er hard gewerkt aan een plant die onkruid eet, er worden cadeautjes ingepakt en Laban gaat uit logeren bij prins Bas. De pret op kasteel Goedemorgenzon blijft duren.

De film op 14 mei duurt 45 minuten. Initiatiefnemer in Kinderfilmhuis De Teil, dat haar films afspeelt in Het Arsenaal. De entree bedraagt 3,50 euro en na afloop is er iets lekkers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.