Visspeciaalzaak Fieret: Nieuwe haring 15 juni verkrijgbaar

Haringliefhebbers uit Doesburg moeten 15 juni in hun agenda omcirkelen. Want dan is de Hollandse Nieuwe er weer bij Visspeciaalzaak Fieret.

Hollandse Nieuwe is de benaming voor de eerste, jonge haring van het seizoen die geschikt is voor consumptie. De maatjesharing zorgt veelal voor een run op viszaken om deze seizoensvis te nuttigen.

Fieret laat weten dat vanaf 15 juni de nieuwe haring weer verkrijgbaar is in de winkel in de Meipoortstraat 36 in de binnenstad van Doesburg. Of de datum helemaal definitief is, is nog niet duidelijk. Soms komt het voor dat vanwege het klimaat de haring eerder of later beschikbaar komt voor consumptie.

Fieret is dat op 23 juni er ook haring te verkrijgen is op de Haringparty in Doesburg. Dan zal ook een emmer haring worden geveild voor het goede doel. Deze netwerkbijeenkomst voor ondernemers en ondernemende mensen is te bezoeken door te reserveren via www.haringparty-doesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.

1 reactie

  1. Egbert

    Hoi Richard,

    Is de vis zo jong dit jaar, dat dit bericht daarom als “jeugd” getagged is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑