Op zaterdag 18 juni draait in Het Arsenaal in Doesburg de kinderfilm Mama Moe en de kraai. De film wordt aangeboden door kinderfilmhuis De Teil en begint om 14.00 uur.

Voor een nieuwsgierige koe zijn er in de wereld zoveel dingen te ontdekken en avonturen te beleven. Mama Moe wil alles leren: in bomen klimmen, fietsen, schommelen, een boomhut bouwen,… Haar beste vriend Kraai begrijpt het niet: waarom beseft Mama Moe niet dat ze een koe is?

En koeien moeten niet fietsen; ze moeten gras eten en dwaas in de wei voor zich uit staren! Maar Mama Moe luistert niet. Ook al heeft Kraai nog nooit zo’n eigenwijs beest ontmoet, toch moet hij toegeven dat je met deze gekke koe een hoop lol kunt maken. Misschien is dat waar vriendschap om draait.

De film begint om 14.00 uur en entree bedraagt 3,50 euro, dit is inclusief iets lekkers na afloop. De film is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en duurt 78 minuten. Vanzelfsprekend is de film Nederlandse gesproken.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgLa BoucherieStadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.