Kindertheatervoorstelling De Scharrelaar op 19 juni

Voor kinderen vanaf vijf jaar wordt op zaterdag 19 juni in het Filmhuis van Doesburg de kindertheatervoorstelling De Scharrelaar gehouden. De voorstelling begint om 14.00 uur.


De Scharrelaar is een familievoorstelling met een grote rol voor muziek, duidelijke taal, verrassende decors en ook veel momenten om te lachen.


De Scharrelaar reist rond in een oude caravan. Hij leert mensen en dieren dat je van oude dingen iets nieuws kan maken. Wasco de Wasbeer wil dit ook. Maar er is ook een arme hond die hulp nodig heeft. Samen met de Scharrelaar gaat Wasco naar de Toren van Avaritia aan de rand van het water.


Avaritia woont eenzaam in de toren. Ze houdt niet van mensen of dieren en ze lacht nooit. Het enige waar ze plezier aan heeft is het kopen en hebben van de allernieuwste snufjes. Oude spullen gooit ze uit het raam.


Naast de toren ligt al zoveel rommel, dat de zon er bijna niet meer schijnt en de hond Biscuit er niet meer kan wonen. De Scharrelaar en Wasco moeten haar stoppen! De zwerfhond, de vindingrijkheid van de Scharrelaar en een dapper plan van Wasco zorgen voor de oplossing. En de hond is zo vies geworden… hij gaat in bad!


De toegangsprijs is vijf euro per kind. Dit is inclusief limonade en een versnapering in de pauze. Het Filmhuis is gevestigd in het Meulenhuus in het centrum van Doesburg.

1 reactie

  1. Eenzaamheid

    Klinkt leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑