Doesburg heeft er een textielzaak bij. Vandaag opent kledingzaak Henk een vestiging in de Meipoortstraat. De keten telt inmiddels meer dan honderd vestigingen in Nederland. Henk opent de deuren dicht bij de driesprong Meipoortstraat-Ooipoortstraat-Kerkstraat. De winkel verkoopt dames-, heren-, kinder- en babykleding.


Zo’n 30 jaar geleden opende Henk zijn eerste textielzaak in het Drentse Diever. Daarna groeide de keten hard. Inmiddels is de keten uitgegroeid tot een familiemode keten met meer dan honderd vestigingen, verspreid over Noord- en Midden Nederland.


Het succes Henk ligt volgens de keten zelf verscholen in een inspirerende en klantgerichte winkelformule. Met als doel: actuele mode toegankelijk maken voor een breed publiek. ‘Dat zie je terug in de collecties, de betaalbaarheid van deze collecties, maar ook in de ongedwongen en vriendelijke sfeer in onze winkels’, zo laat Henk weten.


In het filiaal in Doesburg komt een veelzijdig aanbod aan bovenkleding, ondermode en accessoires. Gericht op jong en oud en bovenal zeer betaalbaar. Bovendien heeft het bedrijf een breed aanbod mode met een maatje meer. Deze collectie grote maten kleding, de WomanPlus collectie, wordt aangeboden in de maten 46 t/m 54.