Kleedjesmarkt en Moederdagcadeau in Doesburg op 3 mei

In de binnenstad van Doesburg wordt op zaterdag 3 mei een kleedjesmarkt gehouden. Alle kinderen van de basisschool mogen hieraan gratis deelnemen. Tussen 11.00 en 16.00 uur mogen alle kinderen, eventueel onder begeleiding van hun ouders, hun eigen spulletjes die ze graag van de hand willen doen, in het openbaar verkopen.

 

Belangstellenden kunnen zich opgeven door hun naam adres en leeftijd op het inschrijfformulier Kleedjesmarkt van de website van Delikasa in te vullen. Het formulier is tevens verkrijgbaar bij Delikasa aan de Kerkstraat in Doesburg. Ook kun je een mail sturen met je gegevens naar info@delikasa.nl.

 

Nadat je hebt aangemeld word je op zaterdagmorgen om 10.30 uur bij Delikasa verwacht. Een vrijwilliger brengt iedere deelnemer naar zijn plek. Geadviseerd wordt om een eigen lunchpakket mee te nemen, maar voor iedere deelnemer is er ook een verrassing.

 

Op zaterdag 3 mei kunnen kinderen tussen 11.00 en 16.00 uur onder leiding van professionals en Doesburgse Kunstenaars een prachtig Moederdagcadeau knutselen in het Kunstlab. Kinderen hebben de kans om hun moeder met een creatief cadeau te verwennen. Heb je ideeen, neem deze dan gerust mee. Dan zal ervoor gezorgd worden dat jouw ideeen vorm krijgen. Voor deze activiteit kun je ook aanmelden via de website van Delikasa of via het formulier in de winkel van Delikasa. Kosten voor deze activiteit is 2,50 euro en dient bij aanmelding betaald te worden. Aanmelden kan tot donderdag 1 mei.

 

 

2 reacties

 1. robert duis

  @ Mevr. H.F. Steenbergen.

  Uw wens v.w.b. een Kleedjesmarkt in de Binnenstad wordt waarheid op 03 Mei – 2014!

  @ Hanny ten Dolle.

  Een Kleedjesmarkt op 03 Mei zal het “wegtrekken” der kinderen op Koningsdag 26 April wezenlijk verminderen.

  Zo komt dus alles “GOED!”

 2. Jos van der Beek

  Houd alles in de binnenstad daar staan we bekend om niet elders trekt mensen weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑