Kleedjesmarkt in Doesburg op maandag 29 april

Only for Men organiseert in samenwerking met Oranjevereniging Doesburg een kleedjesmarkt. De kleedjesmarkt vindt plaats op maandag 29 april van 10.00 tot 18.00 uur op het terrein van Only for Men. De Doesburgse jeugd van groep 3 tot en met groep 8 kunnen hier aan deelnemen.

 

De Doesburgse jeugd kan zich aanmelden op 24 april tussen 14.00 en 16.00 uur aan de Barend Ubbinkweg 9 in Doesburg. Deelnemers ontvangen dan een nummer die hun plek op het terrein aangeeft. Alleen op vertoon van een nummer is deelname mogelijk. Voor vragen kunt u mailen naar event@onlyformen.nl.

kleedjesmarkt 600

5 reacties

 1. Frans Schilderman

  Dit nu net iets dat in de stad moet gebeuren,en niet buiten het centrum.

 2. Sylvia Willems

  Wat een ingewikkelde constructie! Een week eerder een nummer halen. En dan ook nog buiten de binnenstad op een terreintje gaan zitten…….ik denk dat we het maar overslaan……

 3. Wil van Dooren

  mooi initiatief van only for men , als het niet kan of wil in de binnen stad dan hier maar, en het gaat er omdat er weer eens meer mensen en bedrijven wat gaan organiseren…..

 4. Frank Corbeek

  Omdat we meerdere verzoeken hebben ontvangen is het nog steeds mogelijk om in te schrijven, kom naar de winkel, bel of email ons op events@onlyformen.nl

 5. Andre Houthooft

  Geslaagd initiatief.
  Het was misschien niet de bedoeling dat de kids in de tentjes gingen.
  Maar gezien de weersomstandigheden was dit erg prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑