De naam van het Doesburgse Koninklijke Rotra, met haar hoofdkantoor aan de Verheullweg, prijkt vanaf het komende voetbalseizoen op de rechterborst van De Graafschap. De logistieke dienstverlener wil door middel van deze samenwerking met De Graafschap haar doelstellingen, het realiseren van meer naamsbekendheid, behalen.

 

Het meer dan honderd jaar oude familiebedrijf Rotra telt met haar vestigingen in Nederland en België inmiddels 550 medewerkers. De organisatie richt zich op wereldwijde expeditie over de weg, door de lucht en over zee, Warehousing, value added logistics en supply chain management. Rotra vertaalt haar innovatieve, duurzame beleid in concrete acties en resultaten.

 

De positieve uitstraling, duurzame groei en no-nonsense van De Graafschap sluiten uitstekend aan bij Koninklijke Rotra en haar bedrijfsvoering, zo staat te lezen op de website van De Graafschap.

 

De Graafschap is erg tevreden met de support van Koninklijke Rotra. ‘ Deze logistieke topper met de wortels in ons gebied, maakt goed gebruik van onze exposurewaarde. Beide partijen plukken hier de vruchten van’, aldus commercieel directeur Henk Bloemers van De Graafschap.

 

Het contract heeft de duur van een seizoen. Over het sponsorbedrag zijn geen mededelingen gedaan.