Lampionoptocht met vuurspuwers op 25 januari

De jaarlijkse lampionoptocht van Doesburg en Oranje voor kinderen wordt op vrijdag 25 januari gehouden. Dit jaar zal het een spectaculaire optocht worden, want het bestuur heeft maar liefst twee vuurspuwers gevonden van Vuurspuwer.com, die vooraf en tijdens de optocht een vlammende show weggeven.


Alle kinderen tot en met de  basisschoolleeftijd kunnen vrijdag 25 januari vanaf 18.45 uur een gratis lampion afhalen bij de kraam van Doesburg en Oranje op het pleintje van het gemeentehuis aan de Roggestraat, ook wel Roggepleintje genoemd.


Voor alle kinderen die meelopen met een lampion is er na afloop een beker chocolademelk van restaurant De Bonte Hond. Tijdens de uitreiking van de lampion ontvangen de kinderen een chocolademelkbon, die later te gebruiken is.


De optocht start om 19.15 uur onder begeleiding van Muziekcorps der Voormalige Schutterij. De route zal zijn: Roggestraat – Gasthuisstraat – Bergstraat – Meipoortstraat – Zandbergstraat – Ooipoortstraat – Helmigstraat – Zandbergstraat – Meipoortstraat – Kerkstraat – Roggestraat.


1 reactie

  1. Hanny ten Dolle

    Alle kinderen komen toch naar dit spektakel kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑