Milou Rosenkamp en Noa van der Weegen van basisschool Anne Frank in Doesburg zijn winnaars van de tekenwedstrijd rondom Sjors Sportief. Vrijdag 21 september om 9.30 uur reikt wethouder Bouman de prijs uit: de tekening van het winnende tweetal gedrukt op de voorkant van het Sjors Sportief boekje en een GPS-tocht voor de hele klas van Viking Outdoor.


Met Sjors Sportief bieden Breedtesport Doesburg en 0313 basisschoolkinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan kennismakingscursussen van sportorganisaties en creatieve organisaties. Om de start van Sjors Sportief en Sjors Creatief te vieren is de tekenwedstrijd georganiseerd.


De tekentalenten van de gemeente Doesburg hebben flink hun best gedaan om de mooiste omslagtekening voor het schoolsportboekje 2012-2013 te fabriceren. Er zijn meer dan  200 tekeningen ingeleverd bij Breedtesport Doesburg en 0313.


Er is 550 keer gestemd op de zes tekeningen die op www.sjorssportief.nl geplaatst zijn. Uiteindelijk heeft de tekening van Milou Rosenkamp en Noa van der Weegen van de Anne Frank de meeste stemmen gekregen, maar liefst 198.


De tekening van Milou en Noa komt voorop het Sjors Sportief boekje dat 28 september 2012 uitgedeeld gaat worden aan alle kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisscholen uit Doesburg. Als winnaar van de omslagtekening mogen Milou en Noa met de hele klas een GPS-Tocht van Viking Outdoor houden.