Maarten Lindner van LiViPro maakt beste Doesburgse video

Maarten Lindner van de Doesburgse videostartup LiViPro heeft de beste video gemaakt voor de wedstrijd Nationale Evenementenprijs 2011. Zijn video wordt ingezonden voor de landelijke wedstrijd. Dat maken de Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) en stadsmanager Bart van Rooij bekend.


DOV en Stadsmanagement Doesburg riepen vorig jaar inwoners van Doesburg op om een filmimpressie te maken van de evenementen die jaarlijks in Doesburg worden gehouden. De video dient daarbij als ondersteuning voor de race naar de Nationale Evenementenprijs 2011.


Stadsmanagement Doesburg en DOV laten weten dat de film van Lindner wordt ingezonden als beste amateurfilm. Als winnaar van Doesburg krijgt Linder binnenkort een reischeque overhandigd. Dit gebeurt tijdens de eerstvolgende ledenvergadering van DOV.


De Nationale Evenementenprijs is een landelijke initiatief van de European Event Awards Foundation (EEAF) en wordt voor de elfde maal gehouden.


De winnende video is een korte inleiding van de mooie Hanzestad Doesburg, waarna in volgorde de belangrijkste evenementen van het afgelopen jaar speels in beeld worden gebracht, zo laat winnaar Lindner weten.


‘Uit een kleine veertig uur beeldmateriaal is deze video samengesteld, naar ik hoop, een goede impressie geeft wat Doesburg te bieden heeft voor haar inwoners en bezoekers’, aldus Lindner.


Maarten Lindner startte begin 2010 LiViPro. Met het videoproductiebedrijf werkt Lindner inmiddels aan uiteenlopende opdrachten voor het bedrijfsleven, semi-overheid, verenigingen en andere organisaties. LiViPro heeft een eigen videokanaal op YouTube.com: www.youtube.com/doesburgtv. De winnende video wordt pas na de ledenvergadering van DOV openbaar gemaakt.

1 reactie

  1. Peter

    Maarten, Ziet er bijzonder mooi uit. Terecht een winnaar wat mij betreft. Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑