De eerste Doesburgse ondernemersbeurs voor kleine bedrijven en zelfstandig professionals,  Doesburg Onderneemt, loopt snel vol. Op dit moment zijn er nog slechts vijf plaatsen beschikbaar voor geinteresseerden die op 14 mei willen deelnemen aan Doesburg Onderneemt.


Momenteel zijn er 22 aanmeldingen voor Doesburg Onderneemt, zo laat Jan Strating, een van de initiatiefnemers van de beurs weten.


Doesburg Onderneemt vindt op 14 mei plaats in Gasthuis du Soleil in het centrum van de stad. Doelstelling is dat kleine bedrijven en zelfstandig professionals, die veelal geen kantoor hebben en daardoor fysiek relatief onzichtbaar zijn, zich kunnen presenteren aan het publiek.


Deelname aan Doesburg Onderneemt kost veertig euro exclusief btw. Deelnemers krijgen hiervoor een tafelruimte van ongeveer 1,3 meter breed om hun producten en diensten te presenteren. Verder wordt hun bedrijfsnaam en logo vermeld in de beursgids en op de website Doesburgonderneemt.nl. Daarnaast wordt een uitgebreide lunch verzorgd door Gasthuis du Soleil.


De inschrijving voor de beurs ging begin maart van start tijdens de eerste verjaardag van Open Coffee Doesburg. Dit informele netwerk voor ondernemende Doesburgers wordt iedere maand op de eerste woensdag gehouden.


Doesburg Onderneemt begint op 14 mei om 10.00 uur. De beurs eindigt om 16.00 uur.


Zie ook:
Eerste Doesburgse ondernemersbeurs voor kleine bedrijven