Voor mantelzorgers uit de gemeente Doesburg wordt een informatiemiddag gehouden over het regelen van een wilsbeschikking, levenstestament en testament. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 maart van 14.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden in het Atrium van de St. Martinuskerk aan de Juliana van Stolberglaan 3 in Doesburg. De organisatie is in handen van VIT-hulp bij mantelzorg, Caleidoz en de casemanagers dementie Doesburg.

 

Voor iedereen, dus ook voor u als zorgverlener of zorgontvanger, kan het zinvol zijn om belangrijke zaken in een wilsbeschikking, levenstestament en testament vast te laten leggen. Heeft u over deze zaken al eens nagedacht of hebt u ze al geregeld? Wist u bijvoorbeeld dat u zaken in een levenstestament kunt regelen voor het geval er tijdens uw leven iets gebeurt waardoor u zelf niet meer kunt handelen.

 

En wensen en zaken die u graag na uw overlijden geregeld wilt hebben kunt u in een wilsbeschikking en testament kenbaar maken. Hiermee geeft u uw naasten handvatten om in de lijn van uw wensen te handelen. Notaris mr. J.A. te Lindert informeert u deze middag hierover. Tevens is er gelegenheid om uw vragen hierover te stellen.

 

Iedereen die zorgt voor een ander, woonachtig in de gemeente Doesburg, is van harte welkom. De bijeenkomst wordt gehouden van 14.00-16.00 uur in het Atrium van de St. Martinuskerk, Juliana van Stolberglaan 3, 6981 EK Doesburg. De toegang is gratis en de koffie en thee staan voor u klaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij VIT tel. (0544) 82 00 00 of Caleidoz tel. (0313) 82 00 30.