Marieke Kinds is benoemd tot Binnenstadscoördinator van Doesburg. Kinds volgt Jan Strating op, die vorig week kenbaar maakte na zijn ziekteverlof niet meer terug te keren als Binnenstadscoördinator.

Kinds was de afgelopen tijd al actief voor de binnenstad. Als vervanger van Strating pakte ze de communicatie op. Nu komen daar alle taken als Binnenstadscoördinator bij.

Iedere dinsdag- en donderdagochtend is Kinds namens Stichting Centrum Belang Doesburg aanwezig in het Ondernemershuis aan de Kerkstraat 15 voor vragen, opmerkingen en andere zaken.

Het bestuur van de Stichting Centrum Belang Doesburg is blij met de benoeming van Kinds. ‘We hebben er alle vertrouwen in dat we in Marieke een waardige opvolgster hebben gevonden’, staat te lezen in een persschrijven van de stichting.

De 39-jarige Kinds woont sinds twee jaar in Doesburg en heeft onder andere ervaring als online communicatiespecialist bij zorgverzekeraar Menzis. Daarvoor werkte ze korte tijd als marketingmedewerker bij een uitgeverij. Kinds studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de universiteit van Groningen.

Lees ook:
Jan Strating keert niet meer terug als Binnenstadscoördinator

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.