Recent werd er in ‘s-Heerenberg een zwemtoernooi georganiseerd voor Masters, ter ere van het 50 jarig bestaan van ZPCM. Masterwedstrijden zijn zwemwedstrijden in leeftijdscategorieën van 20 tot 80+. Iedere deelnemer zwemt tegen eigen leeftijdgenoten.

 

Onder leiding van Jessica Orth had DWV Sander Snijders, Magda Buijs, Floor van Dijk, Hennie de Groot, Paul Hamer, Henkjan Kets als deelnemers ingeschreven. Helaas kon Elien Krechting niet meezwemmen, zij heeft last van een schouderblessure. Natuurlijk was zij wel aanwezig om de andere zwemmers aan te moedigen.

 

Voor de tijdwaarneming waren Olga Staring en Elco Geervliet aanwezig, Hans Bruns was aanwezig om te kijken of alles volgens de regels ging. Met fotograaf Alexander Vrendenbarg en Debbie Staring als assistent kon het niet meer mis gaan. En dat ging het ook niet want alle DWV-deelnemers vielen in de prijzen, zowel individueel als bij de 3 gezwommen estafettes.

 

Twee estafettes waren goed voor de 1e plaats, de derde werd afgesloten met 3e plek. De individuele prestaties waren met 8 x 1e, 3 x 2e, en 2 x 3e en 1 x 4e goed voor veel medailles die de deelnemers aan het eind van de middag kregen omgehangen.

 

Het is al weer een paar jaar geleden dat deze ploeg aan deze wedstrijden heeft meegedaan maar de plannen zijn om vanaf nu, vaker en zeker eens per jaar, aan deze Masterzwemwedstrijden deel te nemen.

 

IMG_2317