Meer dan 110 deelnemers Expeditie Doesburg 777

Doesburg viert 777 jaar stadsrechten. Van 10 tot en met 19 september 2015 wordt dit afgesloten met een bijzondere voorstelling in, met, door en voor Doesburg: Expeditie Doesburg 777, georganiseerd door de Plaats uit Arnhem. Al meer dan 100 Doesburgers hebben zich aangemeld om mee te doen als speler, directeur van een van de achttien tijdelijke theaters, ambassadeur of vrijwilliger in de organisatie. Elke dag komen er inschrijvingen bij. Op de website zijn de voorbereidingen te volgen.

 

Expeditie Doesburg 777 speelt op achttien bijzondere locaties, zoals de trans van de Martinikerk en in huiskamers, balkons en tuinen overal in Doesburg. Op elke locatie wordt een scène gemaakt die past bij die locatie. Samen vormen deze achttien scènes Expeditie Doesburg 777. Een avontuurlijke theaterreis om niet te missen.

 

Expeditie Doesburg 777 zoekt mensen die willen meespelen, zingen, musiceren of dansen, een ruimte beschikbaar hebben die als tijdelijk theater kan dienen, of willen helpen in de organisatie. Verschillende Doesburgse amateurgezelschappen hebben al toegezegd om mee te doen, onder andere de Smartlappers, New Hope, inCTRL, de jongeren van Jongerencentrum 0313 en drie dansclubs waaronder Laima Yoga en Dans en Dance Skills. Binnenkort gaan de eerste twintig ambassadeurs op pad om de “Doe mee met Expeditie Doesburg 777” flyer huis aan huis te bezorgen.

 

Wie kan meedoen? Degene die er zin in heeft. Jong of oud, met of zonder ervaring. Je kunt je individueel opgeven, maar ook samen met je buren, met de band waarin je speelt of het clubje waarmee je cabaret maakt. Alle opgaven zijn welkom.  En heb je een mooie zolder, balkon, woonkamer of andere ruimte die kan dienen als tijdelijk theater: word tijdelijk theater directeur en meld je aan. Meteen inschrijven kan via de website: www.d777.nl/doemee

expeditie 777

 

1 reactie

  1. Frans van der Krul.

    Kreeg net een schrijven binnen dat er kaarten moeten worden gekocht Waarom moet er betaald worden en wel 12.50 euro pp? Dacht dat dit van en voor de Doesburger was/is?
    Jammer zo houding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑