Mijn 2013: Dennis Gijsberts

Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Ik ga deze vraag beantwoorden met excact het zelfde antwoord als vorig jaar. Namelijk het behalen van de landstitel van mijn favoriete voetbalclub Ajax. Hopelijk dit seizoen weer want het feestje in mei en Amsterdam is altijd weer een happening!

 

Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2013?
Doordat ik in het centrum woon is het met elke feestdag, culturele Zondagen en Hanzedagen en feest om in Doesburg te wonen. Mijn persoonlijker hoogtepunt vind ik altijd weer ‘Doesburg Binnenste Buiten’; 4 doldwaze braderiedagen waar menig andere plaats een puntje aan kan zuigen!

 

Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Ik moet bekennen dat Doesburg in mijn optiek goed bezig is op het gebied van jeugdbeleid onder andere in jongerencentrum 0313 en ook het trainen van de jeugd bij Sportclub Doesburg, daar neem ik m’n petje voor af! Hulde. De doorn in m’n oog in Doesburg is het nieuwe afvalbeleid waar ik het totaal niet mee eens ben. Zal er verder geen woorden aan vuil maken. Dit zegt denk ik al wel genoeg. Toch geef ik Doesburg een 8 en dat is een ruim voldoende!

 

Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Mijn droom is een vaste baan op de locatie waar ik nu op dit moment bezig ben een baan te verwezenlijken via de gemeente. Namelijk als webdesigner. De eerste stappen zijn gezet, de rest zal ik zelf moeten doen en daar ga ik voor de volle 100 procent aan werken. Meer dan dat kan ik niet doen. Hopelijk is dit alles met een paar maanden werkelijkheid zodat het ook voor mij rust zal geven in mijn thuissituatie. Thuis zitten is namelijk geen pretje!

 

Welke klusje of activiteit zou jij zelf willen doen om Doesburg volgend jaar nog mooier te maken?
Mocht ik niet slagen met mijn werk dit jaar dan ga ik me vrijwillig inzetten bij een desbetreffende instantie of instelling om daarmee een ander die het slechter heeft dan ik eventueel te helpen. Of dit nou in een bejaardencentrum is of het schoffelen van perkjes en parken, maakt me in deze niet zoveel uit. Alle kleine beetjes hulp zijn welkom, lijkt me. En er is altijd wel iets waar ze een paar handen kunnen gebruiken.

 

Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we volgens jou in Doesburg absoluut bekijken komend jaar, en waarom?
Ik kan alleen melden dat elke niet-Doesburger ons schitterende woonplaats eens zou moeten bezoeken. Of het nou onze leuke centrum is, de Linies of onze schitterende kade. Een bepaalde voorkeur heb ik niet eigenlijk. Wel een tip en dat is het beklimmen van onze Martinitoren, zodat je Doesburg eens van bovenaf ziet en ontdekt hoe mooi we hier eigenlijk wonen.

20 reacties

 1. marian

  Leuk geschreven!

 2. Manuela Eland

  Go dennis!!!
  Mooi onze dsb beschreven! !

 3. grietje

  heb je mooi gezegd alleen het afvalbeleid had je iets meer worden vuil aan mogen maken 😛

 4. Dennis Gijsberts

  Bedankt voor de reacties! Kan wel merken aan de reacties wie bekenden van me zijn en wie niet! 🙂

 5. D. van Weij - Vermeer

  Nou Dennis super leuk stukje! Goed bezig! Succes met de werkzaamheden die komen gaan! Groetjes oud Doesburgse! 🙂

 6. pablo august

  Ik vind dennis een lichtpuntje op twitter om mij op de hoogte te houden over Doesburg terwijl ik in het verre westen verblijf. En met mij nog een paar duizend volgers

 7. Mandy Berntsen

  Mooi stukje dennis en veel succes metnje carrière 🙂

 8. Jessica Verwey

  Dennis,…superleuk geschreven!!!dat werk moet goedkomen voor je;-)!!!!

 9. Danny hoevers

  Goed gezegt dennis ma moest dat nou over ajax hahahahaha succes

 10. Rob Verhoef

  Helemaal top omschreven en een hart voor Doesburg

 11. Linda Brouwers

  Je hebt mooie plannen! Ik hoop dat je inderdaad een contract krijgt! En na al je verhalen over Doesburg heb ik inmiddels het idee dat ik het al goed ken 😉

 12. Etienne Gijsberts

  Ik ben het eens met mijn broer. Doesburg is een van de mooie parels op de grens van de achterhoek en zeker een bezoek waard.

 13. Dennis Gijsberts

  Bedankt voor alle leuke reacties!

 14. Gabry

  eeey Dennis, leuk gezegt hoor..ook top dat je over het afval ect bent begonnen..

 15. Danielle Schmitz

  Leuk hoor Dennis. Op naar volgend jaar!!! Zet m op

 16. Marleid Frenken

  heel mooi geschreven….

 17. Agnes Gijsberts

  lhoor erg mooi geschreven dennis

 18. Agnes Gijsberts

  knap gedaan duimje af gr agnes

 19. Christa

  Leuk geschreven Dennisjuhhhh. Ennuh komt wel goed met ons alles Ajax en jou aankomend jaar! 😉

 20. jacco loco

  jo dennis je hebt helemaal gelijk behalve dat eerste dat snap ok niet helemaal want dordrecht staat foch op de 1ste plek haha, gr gab

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑