Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Dat mijn ouders en schoonouders en verdere familie gezond gebleven zijn en we vele mooie momenten hebben kunnen beleven met elkaar.

Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2013?
Een meer algemeen moment is het feit dat er tussen de diverse betrokkenen die met de economische en toeristische voortstuwing van Doesburg bezig zijn steeds meer noodzakelijke samenwerking en overleg plaats vindt en dat er binnen de muren van het stadhuis ook weer over economische ontwikkeling gesproken kan worden. Alle betrokkenen (ondernemers, gemeente, bewoners etc) zien in dat alleen door hand in hand samen zaken beet te pakken, we Doesburg vooruit kunnen helpen. Er is zich een positieve houding aan het ontwikkelen over diverse aangelegenheden als leegstand(Vitaliseringscklub), Doesburg als merk, Parkeren, ondersteuning Ondernemers, de 3 grote projecten( Arsenaal, Lalique museum en GTW loods) en nog veel meer.

 

Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Waar ik vorig jaar een 8 + gaf, geef ik nu een 8 ½. Verbeteringen worden zichtbaar, initiatieven worden omarmd, maar we zijn er nog lang niet.

Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Een Doesburgse droom die werkelijkheid kan worden is dat er een positieve wending komt in de diverse ontwikkelprojecten en we Doesburg als merk en als aantrekkelijke verblijfs-, woon en werkplaats prachtig op de kaart gaan zetten.

Welke klusje of activiteit zou jij zelf willen doen om Doesburg volgend jaar nog mooier te maken?
Betrokken zijn en blijven bij de hierboven genoemde activiteiten.

Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we volgens jou in Doesburg absoluut bekijken komend jaar, en waarom?
Ik blijf het Van Brakellhofje een prachtig stukje Doesburgs Stilleven vinden.