Mijn 2013: Hanneke Hoed

Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Dat ik heb kunnen bewijzen dat LekkerszenZo een succes is en de prachtige foto’s van mijn moeder en mijzelf in het boek van Peter Bakker:100 Doesburgers was een eer om mee te mogen doen. Zeker als je weet dat Peter mijn dochter Bregje de foto van haar oma heeft laten maken. Het was een mooi moment om dat met 3 generaties te beleven.

 
Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2013?
Doesburg bruist en borrelt op veel manieren, maar persoonlijk vind ik de Hanzefeesten een jaarlijks terugkerend evenement waarin een klein stadje laat zien waar het groot in kan zijn.

 

Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Rapportcijfer: een 8-. Omdat we op de goede weg zijn, maar er nog steeds het nodige te doen valt.

 

Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Onze droom die het komend jaar uit gaat komen is onze eigen Suikerbakkerij LekkerszenZo waarin we snoepgoed gaan maken en demonstraties gaan geven. Waarbij zowel de Doesburgers als de vele toeristen die onze stad bezoeken, kunnen zien hoe ambachtelijk snoepgoed gemaakt wordt. Tevens bieden we in de Suikerbakkerij gelegenheid voor kinderfeestjes en workshops.

 

Welke klusje of activiteit zou jij zelf willen doen om Doesburg volgend jaar nog mooier te maken?
Ik maak deel uit van de werkgroep Vitalisering Binnenstad ,waarmee we al een begin gemaakt hebben om leegstaande winkelpanden (tijdelijk) een invulling te geven. En we zelfs niet schromen om persoonlijk de emmer sop te pakken om een leegstaand winkelpand op te frissen. De groep is enthousiast en vastberaden en zet zijn werk het komende jaar door om ondernemers te verleiden zich in Doesburg te vestigen.

 

Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we volgens jou in Doesburg absoluut bekijken komend jaar, en waarom?
Het Arsenaal blijft een aandachtspunt. Ik hoop dat als we dit stukje lezen er meer duidelijkheid is over de toekomst van dit prachtige gebouw. Hopelijk vinden de initiatiefnemers voldoende draagvlak en ondersteuning om hun plannen uit te voeren, zodat Doesburg weer een uniek concept rijker is.

 

1 reactie

  1. Hanneke Hoed

    met dank aan Peter Bakker voor deze mooie foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑