Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Het jaar kende diverse hoogtepunten, prive en zakelijk. De constante groei van Delikasa, het realiseren van de ‘kunstetalages’, de betrokkenheid bij diverse onderwerpen waar de politiek mee bezig is en natuurlijk het geweldige resultaat van de CliniClowns actie.

 

Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2013?
Doesburg is erg actief en heeft voor mij diverse momenten om trots op te zijn. Als ik er echt 1 moet kiezen, dan kies ik voor de dag van de CliniClowns waarin de inwoners van Doesburg hebben laten zien hoe betrokken ze zijn bij een goed doel. Hoe mensen vrijwillig een zaterdag actief willen zijn om er een geslaagde dag van te maken. Hoe veel ondernemers de actie ondersteunden en zich van hun beste kant lieten zien. Hoe ook de politiek betrokken was bij de gebeurtenissen.

 

De gratis media aandacht en de bedrijven die ook in deze tijd bereid zijn om voor het goede doel allerlei zaken gratis ter beschikking te stellen. Ik ben super trots op iedereen die geholpen heeft, die een positieve bijdrage heeft geleverd en alle mensen die door bijvoorbeeld het kopen van loten gezorgd hebben voor een topdag en een geweldige opbrengst voor de CliniClowns. Waar een kleine stad groots in kan zijn!

 

Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Een 8. Er gebeurt erg veel voor de ontwikkeling van de stad. Er zijn diverse goede initiatieven gestart en er zijn veel positieve activiteiten in gang gezet. Ook de speciale Doesburgse dagen als de Hanzedag, de braderie en de Kerstmarkt maken dat Doesburg goed op de kaart komt in Nederland. Het is een bruisende stad en hoewel er nog veel meer kan en mag gebeuren zitten we met ons allen bepaalt niet stil.


Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Dat is een lastige want ik heb er een paar. In ieder geval wil ik met Delikasa verder doorgroeien en activiteiten in de stad ondersteunen/organiseren om er een geweldig levendig Doesburg van te maken waar mensen met veel plezier naar toe komen. Doesburg the place to be gevoel!

 

Welk klusje of activiteit zou jij zelf willen doen om Doesburg volgend jaar nog mooier te maken?
Ik kijk wat er op mijn pad komt dit jaar en lever dan weer mijn bijdrage.

 

Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we volgens jou in Doesburg absoluut bekijken komend jaar, en waarom?
Doesburg heeft zo ongelooflijk veel te bieden voor iedereen, ik zou geen keuze kunnen maken. Ik ga voor een geweldige, positieve uitstraling van de hele stad waardoor het goede wat er nu is nog beter wordt en er nieuwe activiteiten worden ontwikkelt zodat de stad blijft bruisen en Doesburg een plaats is die je gezien moet hebben!