Mijn 2013: Pascal Jansen

Wat is jouw persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

De opening van 2 nieuwe Filialen, Echte Bakkers Winkels in Nijmegen en Didam. Met in het bijzonder de opening in Nijmegen. Een complete ambachtelijke broodbakkerij in de oudste windmolen van Nijmegen de Sint Anna Molen, een unieke plek midden in het centrum van Nijmegen. Voor een Bakker is een winkel in een Molen eigenlijk een jongensdroom omdat je daarmee weer terug gaat de oorsprong van het bakken op de plek waar je eigen grondstof gemalen wordt …. Prachtig!

 

Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2013?
Eigenlijk moet ik zeggen momenten! De Doesburgse evenementen als Binnenste Buiten / de Hanzefeesten en de Kerstmarkt zijn momenten waar ik enorm van kan genieten, zeker als je ziet met hoeveel moeite en vooral liefde deze evenementen zijn georganiseerd. Daarnaast kom je met dit soort dagen altijd weer oude bekenden tegen die je eigenlijk al veel te lang niet hebt gezien!

 

Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Ik geef Doesburg een Dikke 8! De sfeer en de ambiance die Doesburg als middeleeuwse Hanzestad uitstraalt is uniek te noemen. Daarnaast is de combinatie van wonen, winkelen en werken in goede balans en biedt Doesburg mogelijkheden om zich nog meer te ontwikkelen als uniek kernpunt in de regio. De ontwikkelingen die op dit moment bezig zijn om de binnenstad weer ‘voller’ te krijgen en het aanbod van winkels te verhogen zijn zeer positief te noemen, dit zorgt er mijns inziens voor dat Doesburg nog breder op de kaart gezet kan worden.

 

Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Ik ben geen echte dromer….maar een Stedentrip naar New York staat hoog op mijn lijstje misschien dat daar aankomend jaar tijd voor is.

 

Welke klusje of activiteit zou jij zelf willen doen om Doesburg volgend jaar nog mooier te maken?
De unieke Doesburgse binnenstad meer op de regionale kaart te zetten, dit door middel van promotionele activiteiten (in onze filialen in de regio) of door het organiseren van een foodevenement met de horeca en collega-verswinkels.

 

Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we volgens jou in Doesburg absoluut bekijken komend jaar, en waarom? 
Het is een beetje een cliché, maar ik verwacht dat niet iedere Doesburger boven op de Martinitoren heeft gestaan en dat is eigenlijk zonde. Van bovenaf kun je pas goed zien hoe mooi Doesburg eigenlijk is en in wat voor een mooie ‘setting’ wij ons iedere dag begeven! Wandel daarna eens door de stad en let eens op de mooie kleine details boven de vele toegangsdeuren van de vele monumentale panden…

Pascal Jansen

2 reacties

  1. Joost de Wolf

    Hallo Pascal, wat een geweldige foto…

    Zo zie je ze niet zo veel in deze rubriek!
    Succes met jou zaak!

  2. Hans de wolf

    Pascal,je bent toch een ECHTE Doesburger geworden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑