Mijn 2013: Saskia ter Welle

Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van 2013?
De invoering van ondergrondse containers in de binnenstad. Ongelofelijk voor hoeveel ophef dit heeft gezorgd. Ik vraag mij oprecht af of we ons wel realiseren in welke luxe wij verkeren om ons over zulke zaken zó druk te kunnen maken.

 

Welk rapportcijfer geef je Doesburg het afgelopen jaar en waarom?
Doesburg krijgt van mij een dikke 8! En die krijgt het vanwege de unieke combinatie van natuur, cultuur, kunst en recreatie plus de altijd weer op nieuwe manieren vormgegeven ondernemerszin.

Welke droom wil je komend jaar verwezenlijken?
Het komende jaar wil ik naast het verder uitbouwen van mijn bedrijf Saskia ter Welle Colour | Style | Design manieren vinden om vrouwen, die ongewenst zwanger zijn, te ondersteunen. Zelf heb ik in een stabiele relatie al jong kinderen mogen krijgen en ik realiseer me dat dat een voorrecht is. Het is heerlijk om kinderen gelukkig te zien opgroeien, en ik gun dat elke vrouw die nog aan het begin van die weg staat.

 

Welke klusje of activiteit zou jij zelf willen doen om Doesburg volgend jaar nog mooier te maken?
Zie antwoord bij 4. Maar ook simpele zaken als het opruimen van zwerfvuil vind ik zinvol om te doen!

 

Tot slot nog een geheimtip. Wat moeten we volgens jou in Doesburg absoluut bekijken komend jaar, en waarom?
Als je de schoonheid van de rivier nog niet hebt ontdekt, dan raad ik je aan om eens een week lang elke dag een kwartiertje de tijd te nemen om langs de IJssel te lopen. Het bewegende water, het steeds veranderende licht en het uitzicht zijn zó mooi, dat het werkelijk nooit verveelt!

 

2 reacties

  1. Agnes Das

    Saskia, wat bijzonder dat jij aan deze twee prachtige jurken mocht mee werken!
    Dat is zeker en felicitatie waard!

  2. Carla Bekken

    Saskia, wat bijzonder dat je mee hebt mogen werken aan de jurken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑