Mijn Doesburg 2011: Aernoudt Bottemanne


Naam: Aernoudt Bottemanne

Bekend van: autorace- en zeilsport


Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
De aanschaf van mijn Dehler 38R – wedstrijd zeilboot (zie www.bbwsr.nl)


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van het afgelopen jaar?
DWV (Waterpolo) kampioen (voorjaar 2011)


Welk rapportcijfer geef je Doesburg in 2011 en waarom?
Een 7. Na het werk rijd ik elke dag weer een heleboel kilometers van klanten door het hele land terug naar huis. Thuis komen in Doesburg voelt altijd weer goed. Het ligt er zo mooi bij daar langs de IJssel… Het begint al vanaf dat je de A348 op rijdt, zo langs het water.


De binnenstad is erg fraai, en ik woon zeer aangenaam bij de IJsselkade. Ik mis echter wel enkele voorzieningen, en dat vind ik jammer. Echter, mijn grootste probleem om niet een hoger cijfer te geven is dat de binnenstad schoner zou moeten zijn. Het is nu te slordig. Beinum praat ik dan niet eens over, want dat is op sommige stukken (helaas) nog slordiger is dan de binnenstad. De verloedering aldaar is schrijnend.


Welke droom wil je verwezenlijken in 2012?
Een grote shorthanded zeilwedstrijd winnen (www.shorthanded.nl)


Wat hoop je dat er in Doesburg in 2012 gaat gebeuren?
Ik hoop dat DWV snel enkele bestuursleden er bij kan krijgen zodat de club beter op de rit gezet kan worden. DWV verdient dat!

2 reacties

 1. Jelle Koning

  Beste Aernoudt,
  Graag hoor ik van je wat meer details over de verloedering van de Beinum. Schrijnende ontwikkelingen zijn er om om te keren!
  groet en goede jaarwisseling gewenst. Mailen mag ook, via jelle @ wijkraadbeinum.nl bijvoorbeeld.
  Jelle Koning

 2. Aernoudt

  Hoi Jelle,

  Met alle plezier geef ik die toelichting. Ik stuur je mijn adres gegevens: mondelinge toelichting lijkt mij goed in deze, anders wordt het best een lange mail.

  Fijne jaarwisseling en een gezond + succesvol 2012!

  Groetjes,
  Aernoudt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑