Naam: Jan-Willem Klink

Bekend van: jongerencentrum 0313


Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Dat zijn er wel een paar. Vooral een aantal concerten en festivals dat ik heb bezocht: Speedfest (nog maar kort geleden), Triggerfinger in de Luxor en Kongh en Yob, een keer in ons kleine broertje (013), maar ook in Praag.  En de doorstart van Motorpech, de band waar ik in mag bassen.


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van het afgelopen jaar?
Meteen aan het begin van 2011: de actieve Sportmarkt. Goed begin van het jaar, met veel enthousiasme en goede voornemens. Voor 0313 was het ongetwijfeld de musical Grease; in korte tijd – en op verzoek van een aantal jongeren zelf – neergezet. Het plezier en de gedrevenheid van alle betrokkenen spatte er van af. En natuurlijk de release van de cd van de local heroes Commi&DeLuxe: een topavond in 0313!


Welk rapportcijfer geef je Doesburg in 2011 en waarom?
Mmmm, ik ben niet zo van de cijfertjes. Dat is me een tikkeltje te schools. Voor mij is het meer dan voldoende dat er een brede betrokkenheid is bij jongeren in Doesburg. Je vraagt niet snel te veel, we vinden elkaar makkelijk en dat maakt dat het fijn samenwerken is.


Welke droom wil je verwezenlijken in 2012?
Een mooi jaar voor de jongeren in Doesburg. Met veel hoogtepunten in 0313, maar vooral ook betrokkenheid van de Doesburgse gemeenschap en politiek bij de jongeren hier.


Wat hoop je dat er in Doesburg in 2012 gaat gebeuren?
Nou… een vies, vet, stoer skatefestival met paar vette bands lijkt me wel wat. En een grote jacuzzi voor bij 0313 is ook niet verkeerd… kunnen we lekker met een cocktailtje in deze zomer!