Naam: Han Snijders
Bekend van: enthousiast vrijwilliger
Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
De gezondheid van mij en mijn dierbaren is mijn persoonlijke hoogtepunt. Als je dat geluk hebt kun je je energie gebruiken om goed te functioneren in en voor de maatschappij. Je kunt een positieve invloed uitoefenen op mensen in je omgeving, mensen stimuleren en bouwen aan een aangename samenleving.


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van het afgelopen jaar?
Doesburg werd genomineerd als evenementenstad en is als derde geëindigd. Een heel bijzonder moment, waarop mij weer duidelijk werd dat we als Doesburg veel in huis hebben.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg in 2011 en waarom?
Ik geef Doesburg een cijfer 7,5. Een aantal zaken zijn in 2011 in beweging gezet en er zijn goede ideeën geboren. Wij moeten gebruik maken van dat wat Doesburg ons biedt en ons snel en voortvarend ontwikkelingen op toeristisch, economisch gebied zodat we in 2012 hoger kunnen scoren.


Welke droom wil je verwezenlijken in 2012?
Ik hoop dat ik een job te krijgen waarbij ik nog meer een bijdrage kan leveren in de ontwikkeling van een binnenstad waar het aangenaam verpozen is.


Wat hoop je dat er in Doesburg in 2012 gaat gebeuren?
Ik hoop dat we met z’n allen wat minder gaan klagen en mopperen. Dat er zich meer Doesburgers gaan realiseren wat Doesburg te bieden heeft en hoe uniek deze stad is, en dat zij daar een bijdrage aan gaan leveren door Doesburg op een positieve manier gaan uitdragen.