Mijn Doesburg 2011: Ingrid Kooijman


Naam: Ingrid Kooijman
Bekend van: I
ngrid Kooijman Tekst & Beeld


Wat is het persoonlijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?
Ik heb in april hier in Doesburg een hardloopclinic van zes weken gedaan. Met de nodige ups en downs tussendoor, loop ik nu nog steeds meestal 3 keer per week!


Wat is voor jou hèt Doesburgse moment van het afgelopen jaar?
De Doesburgse Ondernemersbeurs. Heeft veel leuke contacten met Doesburgse ondernemers opgeleverd en ook een paar leuke opdrachten.


Welk rapportcijfer geef je Doesburg in 2011 en waarom?
7. Ik woon er nu 7 jaar met veel plezier. De binnenstad is zo pittoresk, dat de meeste vakantieplaatsen tegenwoordig tegenvallen :-). Maar er is ook ruimte voor verbetering, bijvoorbeeld op het gebied van parkeerbeleid.


Welke droom wil je verwezenlijken in 2012?
Ik heb nog een la vol met plannen en ideeën liggen. Een boek over privacy op het werk, een paar kinderverhalen die al een tijdje klaar liggen, een website over arbeidsrecht die ik nog wil opzetten en er liggen al een opzet en een hoofdstuk klaar voor een allergiekookboek voor scholen en kinderdagverblijven. Ik zou graag in 2012 de tijd hebben en nemen om in ieder geval 1 van die plannen goed uit te voeren.


Wat hoop je dat er in Doesburg in 2012 gaat gebeuren?
Dat heel veel andere ondernemers net zo enthousiast worden over het Hanzehuys als ik. Ik maak graag gebruik van de flexplekken en ontmoet dan vaak meteen weer andere inspirerende mensen. Ik hoop echt dat het de centrale plek wordt waar ondernemers elkaar ontmoeten.

1 reactie

  1. Harko

    Hey Ingrid,

    Leuk dat je allemaal (inspirerende) ideen hebt voor het komende jaar en dat je die graag in het Hanzehuys wilt gaan uitwerken. Je bent in ieder geval van harte uitgenodigd om je verder te laten inpireren!

    Hartelijke oud- en nieuwjaarsgroet,

    Harko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑